nu ska jag bättra migNu ska jag bli bättre. Med att blogga, såklart. Jag lovar.
Och sedan undrar jag; har alla andra gått och blivit annorlunda, eller är det jag? Jag vill ha nytt och mer.
Måste bara inflika, sluta reklamera er själva i min blogg. Syftar på folk som skriver kommentarer likt "besök min blogg, blabla -bloggaddress-". Kommer ändå börja radera såna kommentarer. Puss.

19.07.09


Bild från fredags när jag och Ylva hade sleepover.

Ja, som ni nog märkt och förstått har jag tappat bloggpeppen. Tänker inte tvinga tillbaka den, utan den får komma tillbaka när den behagar. Men jag tippar väl på att jag kommer bli mer aktiv igen när skolan börjar. Och slänger väl antagligen upp ett eller annat meningslöst inlägg innan det också, så håll utkik. Puss på er som läser, ni är bäst.

days turn to nights, turn to weeks, turn to paper. into rocks, into plastic.

FredagLördag
Here's where the magic happens! (haha var tvungen att säga det)


Mestadels av dagen har gått åt att sova, läsa, åka till IKEA och göra om/ fixa/ städa rummet. Väldigt nöjd är jag nu! Köpte klädstången (har velat ha en sån så länge nu), lådor att också ha kläder i och galgar. Fast rummet är inte klart än, fast, det blir ju aldrig riktigt klart. Fast det är väl så det ska vara. Jag måste hänga upp den långa spegeln, köpa en lite mindre spegel att hänga upp på väggen emellan ljusslingan, fixa bilderna till ramarna som står i skåpet och fixa mer småramar.
Haha, när jag ser på klädhängaren ser det ut som att jag har jätte lite kläder. Skyller ifrån mig på att 1) jag har hängt mycket kläder på varje glage 2) det ligger kläder i/ på lådorna också 3) och mycket ligger i tvätten efter arvika haha.
Mitt rum är litet och mysigt. Så det så.
Och vad hände med bloggpeppen? Den försvann med det fina sommarvädret. Kvar blev regn, kallt och blåst.

Om

Min profilbild
RSS 2.0