sista dagen i maj


Michelle (Top Model cycle 7)

Som ni kanske vet befinner jag mig just nu i Värmland, Arvika. Idag måste nog vara varmaste dagen på året än sålänge? Kände mig till och med lite yr ett tag. Men iallafall, idag var vi på dop i Karlstad. Min mammas kusins barn (min nästkusin) Elsa skulle döpas! Doper var fint och det bjöds på god mat (sånt gillar jag!). Tänkte visa lite bilder när jag kommer hem igen. Jag var faktiskt lite av en god människa idag också! Köpte en Fashion Against AIDS tröja från H&M (köpte det rosa linnet N.E.R.D. designat. 98 kr!?). Men nu ska jag göra annat, hoppas det är fint väder i Skåne, eller ja, resten av landet. Cya!

27.05.09


Heeelt oredigerad bild faktiskt!

Varför måste jag alltid göra allt i sista stund?
Innan jag åker imorgonbitti måste jag hinna städa mitt rum, sola, passa Agnes, packa, duscha, göra mina hundra läxor och se Top Model och SATC på tv, som börjar typ nu eheh. Fan vad seg jag är, varför sitter jag vid datorn när jag har tusen saker att göra? Det är ett mysterium (nä ok, jag är bara jävligt lat).

Kommer inte blogga på ett tag eftersom jag ska bort, men kommer nog ha tillgång till internet. Ha det fiiint, puss!


25.05.09

Tänkte lägga mig i sängen och se på film, men något låg i min väg.Aww, snuttan. Lägg märke till hennes extra bröst haha!Fast det spelar ingen roll hur söt hon är när hon ligger och sover i min säng, hon skulle BORT!

Om

Min profilbild
RSS 2.0