jag blev ett lördags barn


Jag och mina systrar innan jag sprang till bussen tidigare idag, haha.

Har varit i stan idag och träffat fina Cosette som har längre namn, mellan namn och efternamn än Pippi Långstrump. Vi åt massa mat och godis och gick på bio och såg The imaginarium of doctor Parnassus. Ska be henne skicka bilderna när vi äter whopper, som är godaste hamburgaren i värlen, ingen tvekan!

carpe noctem


(random bild på mitt blingbling från den här datorn.)

Jag har haft en trevlig kväll och nu när jag kom hem så fixade jag nästan klart den nya designen, har lite småsaker kvar men fixar det senare någon gång.. Om ni inte ser den så kan ni uppdatera sidan eller något. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så jävla trött, lägger upp ett vettigt inlägg så fort datorn har varit på lagning (lånar just nu min systers dator). Ha en grym helg!

sunday.

Jag ska bli bra på att uppdatera bloggen igen har jag bestämt mig för. Om jag hinner ska jag lägga upp lite bilder, som än så länge bara ligger i min kamera och skräpar, imorgon från den senaste tiden. Sedan håller jag på att fixa en ny blogg layout, har redan kommit en bit med den, fast det kan väl ta ett tag för det är jävligt pilligt och vet inte riktigt om jag kommer ha tid eller ork till det. Men så fort jag har både tid och ork ska jag fixa! Inatt sov jag bara i fyra timmar och imorgon börjar skolan. Sista terminen nu. Vill verkligen fixa allt nu.
Men nu ska jag lägga mig, godnatt.

Om

Min profilbild
RSS 2.0