show us lovers that don't love to live, lick the kill that never did.

Det är här antagligen en av de finaste filmscenerna någonsin. Sticker till lite i hjärtat och ögonen. Nu när jag ändå är inne på Ryan Gosling så måste jag ju såklart nämna Blue Valentine också. Kan dock inte välja ut ett specifikt klipp, för hela filmen är så fin. Varför måste jag bara gilla sådana sorgligt fina filmer?

for you i bleed myself dry

Tänkte visa min fina lampa. För allra finast belysning ska man släcka helt, då ser det ut som att det är stjärnor i regnbågens alla färger på väggarna och i taket, eller kanske lite som att det är party.
Har velat ha en sådan lampa jättelänge, och har suttit och tittar på eBay flera gånger och varit nära att klicka hem några olika varianter. Men sedan hittade jag av en slump den här halvbra på Tiger, och den duger fint för mig.
Men alltså, hur bra är inte lågpris affären Tiger på en skala egentligen!? Jag har köpt allt från filmen Lolita, till lampan och till party mustascher där! På tal om mustascherna ska jag nog gå dit i veckan och köpa med mig ett packet hem och spara. Man vet ju aldrig när man kan behöva tjusiga mustascher nästa gång.
Nej, nu ska jag ta mig samman och fälla ihop datorn och mig själv för att sova lite.

Om

Min profilbild
RSS 2.0