you got me so high, don’t you see it in my eyes?

(Bilder tagna för två till ett år sedan)
Idag stannar jag hemma från skolan för jag känner mig sjuk.
Ska spendera hela dagen i sängen med bra serier.

fuck

Idag gick min kamera sönder. Både kamerahuset och objektivet.
Var väl kanske inte helt oförutsägbart egentligen, med tanke på dessa fem åren den har varit med i spelet. Men ändå.
Så kommer nog bli ännu klenare med uppdatering här än vad det redan är nu, tyvärr. Jag får försöka övertyga min pappa att lämna in den på lagning eller fixa en ny.. Fast ja, det tror ju inte ens jag på. Och att jag ska fixa det är inte ens på frågan, pengarlös som jag alltid är.
Nu eftetr jag gråtit en skvätt efter min döda kamera ska jag bege mig till lund för att äta middag med pojken min.

you blew through me like bullet holes left stains on my sheets and stains on my soul

Sista helgen på mitt höstlov såg väl lite ut såhär.
I torsdags åkte min familj iväg till Arvika, så jag och pojken min hade huset för oss själva. Så på torsdagen bjöd jag alltså in lite trevligt folk till min enkla boning och dansade, pratade och spelade beer pong långt in på småtimmarna. Fredagen gick mest ut på att städa, slötitta på tv och göra äcklig mat, säga hejdå till nattgästerna och köpa asmycket chips och dippa. På lördagen såg jag och pojken på bio, och på söndag morgon vaknade jag löjligt tidig (som vanligt på helger och lov) och bestämde för att överraska sovande pojken med lite nybakade scones.
Idag är det tyvärr måndag och skolan rullar igång igen, och kvällen har jag spenderat framför skoldatorn och skrivit färdigt ett religionsarbete. Äntligen. Nu väntar bara typ två andra inlämningar och ett prov.

Om

Min profilbild
RSS 2.0