it's a final mess but it's left me so empty

Utsikten från min balkong, ganska fint va?
Är inte så sugen på att skriva en lång tråkig text om vad jag har gjort som man ändå inte orkar läsa, så låter bilderna tala för sig själva.

mallorca och sådant

Idag, eller rättare sagt klockan fem imorse begav sig jag och familjen till Mallorca.
Att åka från ett regnigt och kyligt Malmö till att anlända till ett varmt och soligt Mallorca var ju en ganska stor omställning, fast man vänjer sig ju ganska snabbt faktiskt.
Mina föräldrar har hyrt ett jätte fint hus på tre våningar, som mer liknar ett helt hotell än ett hus, och jag knep rummet med en stor balkong som har uppsyn över bakgården.
Men sedan vi kom hit har vi väl inte gjort något speciellt, ungefär det man ska göra på en semester; äta gott, spatsera runt och ta det lungt. Vi har redan ätit ute två gånger idag. Dock har jag inte vågat bada i poolen än, vattnet var så fruktansvärt kallt. Men för att inte vara helt tråkig tog jag en tur med båten istället. Uppskattades väl sådär.
Nu i skrivande stund sitter jag ute (se sista bilden) på stolen längst in mot huset med laptopen, har suttit här i cirka tre timmar och redigerat bilder och pysslat medan min trötta familj gått och lagt sig. Jag tycker dock det är för underhållande att lyssna på grannarna, som förövrigt för ett jävla liv för sig, för att gå och lägga mig. Lär nog sitta här ett tag till.

one last time

Har inga roliga bilder i kameran att bjuda på, så tänkte visa några ur min iPhone istället:
Min fina pojke gav mig frukost på sängen och en tillhörande lapp. Är han inte finast så vet jag inte vad han är.
Jag, Emma och Mathilda skippade en dag skolans gråa lunch och gick istället till Café och Le, jag och Emma åt en jättegod pasta med kyckling medan Mathilda åt bakad potatis, supergott! Kaffe ingick i lunchen också, kan det bli bättre liksom?
Mer fika! Som jag saknat alla dessa regelbundna fikor med dessa underbara tjejer.
Ännu mer fika.. Jag tror jag börjar förstå var alla mina pengar tar vägen.
Sedan var det ju som sagt min födelsedag.
Idag har jag haft journalistik hela dagen, och jag har väl inte gjort något speciellt vettigt, typ tagit bilder på mig själv på skoltoaletten. Om det nu anses vara vettigt..

Om

Min profilbild
RSS 2.0