en midsommarnattsdröm

Lägger upp lite bilder från olika tillfällen som ändå bara ligger och skräpar i datorn (ska fan börja ta mer bilder på vad jag gör, har i princip bara bilder från när jag är med Cosette, som ni antagligen ser, haha), kommer inte ihåg exakta dagar, men det är under senaste två veckorna!

Cosette kom till Genarp och vi gick till Erikshjälpen och sedan till Vattenmöllan för lite picknick. Och jag hade typ hunda myggbett som jag fått från grillningen två kvällar före, så det är det jag gör på bilden. Kliar på mina myggbett alltså. Haha.
Fick köpa en Polaroid kamera billigt av Cosette! Nu ska jag bara köpa film också..
Jag passade min lillasyster och hennes kompis och lagade god mat som vi åt ute i trädgården och köpte glass.

Träffade Cosette för att fota henne till en bok, även en tjej vid namn Alice lite senare. Vi gick och satte oss i Folkets park och åt Marabou. Mmm.. Haha.
Var ute och gick med "Jossorna" och himlen var så sjukt fin. Syns tyvärr inte lika bra på bild dock.
Okej, så nu var vi då framme vid midsommar!
Cosette kom för att fira midsommar med min familj och deras (tjugo?!) vänner.
Och vi åt sjukt mycket, såklart.
Efter jag lämnat av Cosette vid bussen blev det dans kring midsommarstången i trädgården. Efter det blev det dags för mig att dra iväg på fest. Vågade dock inte ta med kameran så inga bilder därifrån, bara massa filmer (som jag nog inte får visa för någon, haha)!
Till slut fick jag och Josse nog och vinglade hem på (skyhöga)klackar i natten. Hem till mig närmare bestämt! Där chillade vi ett tag innan Josse drog hem till sig och jag kröp ner under täcket. En väldigt fin midsommar.

Om

Min profilbild
RSS 2.0