jag gillar dig

Innan kunde jag säga jag älskar dig till dem jag tyckte om. Men som jag tror mina vänner har förstått, så kan jag inte det längre sedan en lång tid tillbaka.
Jag blir alltid stel och obekväm när mina vänner eller min familj säger de tre orden. Det är inte det att jag inte blir glad av att höra det, för det blir jag alltid, utan det är faktum att jag inte kan svara på det. Jag brukar försöka slingra mig förbi med en kram och ett "jag gillar dig också!" och snabbt byta samtalsämne, precis som i en cheesy kärleksfilm där pojkarna är för rädda för att visa sina känslor. Precis som dem är jag rädd för att säga det, och de fåtal gånger jag sagt det under åren så smakar aldrig orden så sött som det gjorde förut. Mer beskt och fyrkantigt. Som att jag inte menade det. Jag vill kunna säga det och mena det, tro mig.
För ett tag sedan bestämde jag mig för att jag ska bli bättre på att säga att jag tycker om mina vänner, och det går faktiskt bra. Tycker jag i alla fall. Jag tycker dock aldrig att jag varit snål med snälla kommentarer, men det är när det kommer till det där planet om att uttrycka känslor för en person det blir jobbigt.
Jag har nog bara berättat det här för en person förut.

Om

Min profilbild
RSS 2.0