snart bär det av till arvika(festivalen)!
Nu har jag packar klar och jag är pepp som peppar! Men jag skulle dock behöva en större väska..
Fick även Donnie Darko av mamma idag, som hon hade köpt på cdon.com för 50 kr. Och sedan när jag och pappa slötittade i lite affärer efter att ha lämnat av Inez hos farmor (som ska passa henne medan vi är borta) hittade jag Amélie from Montmartre för bara 30 kr, så glad jag blev!
Men iallafall, blir borta runt en vecka, efter Arvikafestivalen ska jag vara lite hos mormor och morfar, som bor där, med familjen. Vi ska åka till Karlstad någon dag och hälsa på nästkusinerna och övernatta i deras stuga i Dalarna någon natt. 
Hoppas ni får det bra medans jag är borta, och ett speciellt hejdå till Linnea som åker till USA och blir borta i en månad.

vi drar till malmö, vi drar till malmöööIdag stack jag och den här tjejen till Malmö. Alltid lika seriösa.
Vi satt på trappan vid kanalen och åt China box. McDonalds var ju bara såå 2008, dah.
Efter att ha gått runt i stan och handlat lite ditt och datt tog vi 2:an till Vhamen och lade oss på våra handdukar och lyssnade på musik, pratade och tittade på hundar som badade (haha, lyckades jag nyss med ett ovetet rim?).Plötsligt kom en hund vid namn Åke fram till oss och ville att jag skulle kasta hans tennisboll. Han var så söt med sitt metal-halsband!
Vi tyckte det var lite kul hur otroligt små mina naglar är. På bilden ser ni hur vi Linneas och min pekfingernaglar. Min pekfingernagel var iallafall lika stor som Linneas lillfingernagel..

28.06.09


Syster på bilden.

Har nyss tagit min medicin och hoppas att jag inatt kan få lite sömn, för det hade ju varit trevligt. Imorgon bär det iallafall av till staden, har lite saker att handla och sedan bada i Västrahamen?
Som ni ser har jag också fixat en Bloglovin' knapp nu, så bara att trycka om ni gillar bloggen och vill följa! Haha.

Om

Min profilbild
RSS 2.0