it flew away from her reach, so she ran away in her sleep.

Pojken åkte för några timmar sedan, och sedan dess har jag redigerat gamla bilder jag tagit till en sak i skolan, och nu är jag så himla sugen på något gott.. Fast nu ska jag i vilket fall som helst hoppa in i duschen för att sedan återvända till sängen igen för att titta på lite film och ha ångest inför kommande sista skolveckan innan höstlovet.

silver soul

Idag är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter.
Har spenderat helgen hos pojken och mycket sömn blev det väl inte då jag alltid lyckas vakna runt 8-11 tiden på morgonen, även fast vi varit på festligheter nätterna långa. Och så igår, söndags, följde han med hem till mig och vi var här och mös på mitt rum.
Men så blev det ju tyvärr måndag och jag är tvungen att ta tag i mig själv igen. Har i varje fall lyckast låna en engelsk skönlitterär bok idag efter skolan, som ska läsas ut till veckans slut. Fast har ju dock lyckats ta mig igenom en tredjedel av boken redan, så det ska inte bli några problem. Värre med svenskaboken som också ska vara utläst inom två veckor.
Nu borde jag egentligen ta mig upp ur sängen och släcka alla femton ljus jag tänt (det är så jävla kallt ju) och pallra mig till toaletten och ta bort sminket och bosta tänderna för att sedan lägga mig och läsa lite till i boken. Men det är ju så kallt och jag och sängen har precis tinat upp något.

saw you in a crowded bar, pale with hungry eyes

Hösten tycker jag är den finaste årstiden, synd bara att det ska vara så hemskt kallt. Fast det är ändå rätt mysigt med halsdukar, vantar och stickade tröjor.
Just i skrivande stund sitter jag och passar barn, vilket jag ska göra hela kvällen/natten. Inte precis den roligaste lördagssysslan när man egentligen kunde ha åkt till Båstad med fina vännerna över hela helgen och festat tre dagar i sträck. Men behöver man pengar så gör man. Imorgon ska jag i vilket fall som helst träffa pojken och gå och se på bio (Crazy Stupid Love med bästa Ryan Gosling) så det ska bli mysigt iallafall.

Om

Min profilbild
RSS 2.0