jag gillar dig

Innan kunde jag säga jag älskar dig till dem jag tyckte om. Men som jag tror mina vänner har förstått, så kan jag inte det längre sedan en lång tid tillbaka.
Jag blir alltid stel och obekväm när mina vänner eller min familj säger de tre orden. Det är inte det att jag inte blir glad av att höra det, för det blir jag alltid, utan det är faktum att jag inte kan svara på det. Jag brukar försöka slingra mig förbi med en kram och ett "jag gillar dig också!" och snabbt byta samtalsämne, precis som i en cheesy kärleksfilm där pojkarna är för rädda för att visa sina känslor. Precis som dem är jag rädd för att säga det, och de fåtal gånger jag sagt det under åren så smakar aldrig orden så sött som det gjorde förut. Mer beskt och fyrkantigt. Som att jag inte menade det. Jag vill kunna säga det och mena det, tro mig.
För ett tag sedan bestämde jag mig för att jag ska bli bättre på att säga att jag tycker om mina vänner, och det går faktiskt bra. Tycker jag i alla fall. Jag tycker dock aldrig att jag varit snål med snälla kommentarer, men det är när det kommer till det där planet om att uttrycka känslor för en person det blir jobbigt.
Jag har nog bara berättat det här för en person förut.


Kommentarer
Postat av: hey

himla fint inlägg Esther,

och tack till tusen för helgen! Har inte haft så mysigt på dunderlänge, så länge ni inte kallar mig fjärrkontrollen eller något annat fyndigt så gör vi om detta snart igen. Kapisch??kramisar hihi <3<3

2010-12-12 @ 22:34:07
URL: http://josefinhey.blogg.se/
Postat av: Lena

Hur fint som helst!!

2010-12-13 @ 08:11:19
URL: http://lenams.blogg.se/
Postat av: Freja

du tog orden ur mun på mig...det är precis så jag känner med och har svårt med! himla fint inlägg

2011-01-02 @ 02:03:54
URL: http://bomullsdrommar.blogspot.com
Postat av: About those tings

http://aboutthosethings.blogspot.com/

2011-01-02 @ 15:38:06
URL: http://aboutthosethings.blogspot.com/
Postat av: kajsa

sv: spetsgrejen på monki och bodyn på H&M :)

2011-01-28 @ 14:12:24
URL: http://lipsticksecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0