saw you in a crowded bar, pale with hungry eyes

Hösten tycker jag är den finaste årstiden, synd bara att det ska vara så hemskt kallt. Fast det är ändå rätt mysigt med halsdukar, vantar och stickade tröjor.
Just i skrivande stund sitter jag och passar barn, vilket jag ska göra hela kvällen/natten. Inte precis den roligaste lördagssysslan när man egentligen kunde ha åkt till Båstad med fina vännerna över hela helgen och festat tre dagar i sträck. Men behöver man pengar så gör man. Imorgon ska jag i vilket fall som helst träffa pojken och gå och se på bio (Crazy Stupid Love med bästa Ryan Gosling) så det ska bli mysigt iallafall.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Viken super fin blogg med härliga höst bilder!!

2011-10-08 @ 20:42:14
URL: http://tannarp.blogg.se/
Postat av: frida vega s

Hej tjejen, åh finns nog inget så ångestladdat som pengar. Jag köpte den för 350:- och ena sömmen på ena ytterfickan har gått upp lite. Annars är den fin och liksom ganska grov, så man kan ha saker som är lite ömtåliga i den. Så som en kamera eller liknande.

2011-10-08 @ 21:58:06
URL: http://vardagsbrus.blogg.se/
Postat av: frida vega s

Hej igen, en tjej erbjöd 400:- för väskan, ear cuff och en skiva. Väldigt skönt att bli av med tre saker samtidigt och för ett bra pris så den går nog till henne. Men fint att du hörde av dig, kram.

2011-10-09 @ 11:16:54
URL: http://vardagsbrus.com
Postat av: Elsa Swärd Brattström

Har suttit och tittat igenom din blogg en stund nu och blivit helt tagen! Så fina bilder, fin text... absolut en som jag kommer kika in på fler gånger! Ville bara säga det, kram!

2011-11-07 @ 17:03:45
URL: http://lebbigt.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild




RSS 2.0